Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/fish/public_html/store/system/database/mysql.php on line 6
Despre noi

Despre noi

S.C 2 FISH S.R.L este o companie de servicii IT, optimizare web și găzduire pagini web, dedicată pornirii și extinderii cu success a afacerii tale pe Internet.

 Să îți conduci afacerea în era Internetului este o provocare pentru oricine insă mai ales pentru firmele mici.  Specializarea firmei   S.C 2 FISH S.R.L  este  asistența, service și mentenanța, a componentelor de calculator și nu numai,  pe care le folosesc firmele mici și mijlocii  în tranziția spre Inernet. Deoarece suntem și noi o companie mică, ne este ușor să înțelegem nevoile afacerilor mici și mijlocii,  în special nevoia de a păstra costurile sub control.

De aceea avem o abordare orientată spre client a produselor și serviciilor noastre, care să facă ușoară decizia, nu doar în alegerea celor mai bune produse pentru firma ta, dar și a celui mai bun raport , preț/calitate, pe care ți-l poți permite în orice moment din evoluția afacerii tale.

Toate prețurile sunt cunoscute de la început, nu există costuri ascunse și false reduceri de prețuri.

Credem că a fi în afaceri și a face bani este o plăcere  și îi considerăm pe clienti, partenerii noștri.